fbpx

Stoffen

Stoffencollectie

Maak je keuze uit ons uitgebreid gamma stoffen & kunstleder, …, in alle mogelijke kleuren. Laat je in je selectie leiden door jouw persoonlijke visie en stijl én het karakter van de stof. Zoals jij een persoonlijkheid hebt, heeft ook elke stof specifieke eigenschappen.

Of heb je al een eigen stof? Geen probleem, zolang deze voldoet aan onze kwaliteitsnormen (grammage en treksterkte). Enkel zo kunnen we een feilloze afwerking garanderen.

Kunstleder collectie crush

Kunstleder Crush is niet van echt leer te onderscheiden. Hetzelfde gevoel als echt leder maar ook exact hetzelfde nerfbeeld. Met kunstleder Crush ziet uw boxspring er luxe en kostbaar uit. Daarbij is Crush ook nog eens zeer sterk, maar liefst 100000 toeren Martindale en heeft het een hoge lichtechtheid van meer dan 5.

Samenstelling                      100 % PU

Breedte                                138 cm

Martindale                          100000 toeren                                                                    

Lichtechtheid                       >5

Gebruiksklasse                   Intensief wonen en werken

Vintage Kunstleder collectie Relax

Relax is een comfortabele meubelstof. Bovendien heeft de Relax de luxe uitstraling van natuurlijk leer. Dit alles dankt deze meubelstof aan het weefsel, ontwikkeld uit microscopische polyester vezels op een echt lederen backing. De Relax is een meubelstof die luxe uitstraalt en heeft de eigenschappen die daarbij passen, zoals een goede sterkte en slijtvastheid. Het maakt deze stof niet alleen geschikt voor particuliere woonomgevingen, maar ook voor projectmatige toepassingen.

Samenstelling                      100 % PES

Breedte                                138 cm

Martindale                            32000 toeren                                                                    

Lichtechtheid                        3-4                

Gebruiksklasse                    Intensief wonen en werken

Stof collectie Board

Board is een plat geweven stof met sterke polyester garens. Polyester is sterk en slijtvast, maar voelt toch zacht en wollig aan. Optisch heeft de Board een licht gemêleerd uiterlijk, wat zorgt voor een luxe, maar ook stoere uitstraling. In particuliere interieurs en op kantoor zal de stof dan ook niet misstaan. Het kleurenpalet waarin deze stof verkrijgbaar is, is groot, van felle kleuren tot pastels en van natuurlijke tot klassieke kleurstellingen.

Samenstelling                      100 % PES

Breedte                                138 cm

Martindale                            32000 toeren                                                                    

Lichtechtheid                        4-5               

Gebruiksklasse                    Intensief wonen en werken