Over ons.

Waarom werken onze klanten graag met ons.

Ervaring, Innovatie, Vakmanschap

Met meer dan 20 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en distributie van slaapsystemen zijn wij in staat U de juiste producten tegen de meest scherpe prijs aan te bieden. Kwaliteit en Service zijn de kernwoorden van ons bedrijf en geen loze begrippen.

Kwaliteit garanderen wij door er nauw op toe te zien dat onze normen inzake toelevering van de grondstoffen steeds gerespecteerd worden. Daarom werken we alleen maar samen met lokale producenten. Onze productieprocessen worden streng gecontroleerd en ieder product ondergaat een kwaliteitstest alvorens het de fabriek verlaat.

Service bieden wij middels onze grote snelheid van leveren, wij houden namelijk niet alleen grote voorraden aan van grondstoffen maar ook van afgewerkte producten.

Speciale maatvoeringen, specifieke samenstellingen, alles is mogelijk, onze flexibiliteit maakt ook hier snelle leveringen mogelijk.

Dit, samen met onze sterke financiële structuur, maakt van ons de geschikte partner inzake verkoop van slaapcomfort in Uw zaak.

Contacteer ons!

Ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in ontwikkeling, productie en distributie van slaapsystemen.

Innovatie

Wij zijn geen trendzetters, maar hebben alle laatste innovaties in slaapcomfort, nadat ze uitgebreid getest zijn en voldoen aan onze kwaliteitsnormen.

Vakmanschap

Geen innovatie zonder traditie, onze vakmensen zorgen voor een prefect afgewerkt product dat met fierheid ons label mag dragen.

Waarom Royal Sleep?

Wij zijn een bedrijf dat een groot scala aan slaapartikelen volgens eigen fabrikaat aanbiedt op de Europese markt. Wij zijn actief bezig met het verzorgen van een mooie, degelijke, kwalitatieve , eigentijdse en prijsbewuste collectie.
Van alle producten uit ons uitgebreid assortiment hebben wij een grote voorraad om snel te kunnen reageren op de noden van de markt.
Met eigen productielijnen in België en Nederland, zorgen wij ervoor dat de distributie wordt verricht door een goed gemotiveerd team van zowel administratieve medewerkers als mensen van de afdeling logistiek. Zij zorgen er voor dat de leveringen zo spoedig mogelijk bij de detaillist naar tevredenheid geleverd wordt, door heel België en Nederland.
Leveringstermijnen van 1 tot 4 werkweken!
Back to Top